logo

“Mental – Detox” Викенд предизвик со Билјана Пешева

Учествувај на бесплатниот викенд предизвик и ЗГОЛЕМИ ЈА СВЕСНОСТА за своето МЕНТАЛНО И ЕМОТИВНО ЗДРАВЈЕ

16,17,18 Февруари 2024, од 20.00 час преку Zoom/ФБ/Youtube

Овој предизвик е наменет за сите оние кои сакаат да откријат начин како може да го смират умот, израдуваат срцето и  станат свесни за својата вредност.

Драги  мои, Инспирирана од мојата досегашна работа и желба да помогнам на сите оние кои имаат потреба да ја зголемат својата свесност за менталното и емотивното здравје го објавувам овој ВИКЕНД БЕСПЛАТЕН ПРЕДИЗВИК. Целта  е да станеме свесни и да се ослободиме од потиснатите емоции и мисли кој не одалечуваат од нашата магична суштина.
Зошто треба да учествувате ? 

Силата и големината на несвесното најверојатно најдобро ја сумира Др. Ерик Берн (1957) таткото на трансакциска анализа, кој вели дека нашата потсвест  не е само „мртов“ подрум, каде оставаш стари книги и тие не се  мрднуваат се додека, не дојде мигот да ги отвориш. Не! Нашата потсвест е како да чуваш јато зајаци. Овие ‘зајаци’ се хранат од  нашите потиснати и скриени чувства и мисли, се размножуваат и стануваат се помоќни и помоќни, и ако не се ослободат, можат целосно да го преплават подрумот (или нашиот Ум).

Затоа, силно верувам во моќта на медитацијата, преку која  личноста на  еден нежен и внимателен начин влегува во својот (заборавен подрум) на потсвест,  и има можност да ги открие, расплете и осознае, нај длабоките и нај величенствените содржини и тајни кои постојат во него. Медитацијата помага да таа задача ја направите внимателно, со љубов кон себе и својата ранливост,  прифаќајки ги и интегрирајќи ги во себе и својата свест, овие содржини и искуства.

Искустете ја моќта на медитацијата на овој предизвик и подобрете го вашето ментално и емотивно здравје!

Пријавете се со време, местата се ограничени!

Се гледаме на предизвикот !

Љубов и светлина❤️
Билјана Пешева
16,17,18 Февруари 2024
20 .00 час – 21.00 час

***
Линк и лозинка за сесијата ќе добиете на емаилот со кој се пријавивте!  

Пријави се ТУКА  и добиј бесплатна шаманска медитација  

Layer 1