logo

Септемвриски Wellness & Yoga Camp во Геракини

Од 17 до 23 Септември 2017 беше реализиран седум дневниот камп во Геракини, Грција исполнет со богати содржини. Имавме јога вежби за физичко и ментално здравје наутро и навечер -збогатени со медитации и визуелизации , вежби за личен раст и развој- збогатени со мали и слатки домашни задачи, тим билдинг и многу заеднчки активности, море и сонце во едно! Прекрасно искуство и уживање беше да се запознаат сите учесници на еден сосема нов и богат со содржина начин!

Layer 1