logo

Happy & Healthy во Пониква

За време на продолжениот викенд во месец Мај во 2017 година организиравме заедно со Јога учителите од Happy Yoga Macedonia четри дена вежби и тимски игри во планината Пониква, за повеќе од 50 учесници. Вежбавме јога наутро и навечер, имаавме медитации во природа, организиравме потрага по скриеното богатство низ прекрасните падини на Пониква. Беше незаборавно,за сите!

Layer 1