logo

Бесплатен есенски предизвик со Билјана Пешева

Направи детокс на твојот Ум преку моќта на медитацијата
Сакам да те прашам дали чувствуваш напнатост и немир во себе? Како се справуваш со малите, но и големите стресови во својот живот?

Сакаш ли да искусиш како може да го намалиш тој немир во себе?

Дали сакаш да добиеш појасно чувство за тоа кои си Ти?

Сигурно си слушнал за  моќта на медитацијата!

Дали знаеш дека со редовно медитирање може да го подобриш своето ментално и емотивно здравје, да го намалиш стресот,  напнатоста, депресијата или анкциозноста?

Дали знаеш дека преку редовна медитација може да го намалиш интензитетот на твоите мисли, кои се ројат и течат непрекинато во твојот ум (свесно и несвесно) и кои се поврзани со твоите негативни чувства, сеќавања, трауми –  кои пак на крајот, влијаат врз хемијата во твоето физичко тело?

Ако сакаш да дознеш, обезбеди си време, интерент пристап и приклучи се на ОТВОРЕНИОТ БЕСПЛАТЕН ТРИ ДНЕВЕН ПРЕДИЗВИК и  практикувај медитација со мене, за да го најдеш одговорот кој го бараш во себе и за себе !

Медитациите ќе ги водам преку ZOOM и FB во живо на
22,23,24 Октомври 2021 од 20,00 час 

Пријави се ОВДЕ

Layer 1