logo

Лесни и летни дневни ритуали

За сите љубители на јогата и здравиот начин на живот, по повод меѓународниот ден на јогата, следуваат  5 (пет) дена, бесплатни онлајн подароци, водени од Билјана Пешева ! 

–  #1 Ден  Водена медитација за смирување на твојот Ум
–  #2 Ден  Јога час и медитација со бои
–  #3 Ден Јога нидра – техника за свесното опуштање
–  #4 Ден Јога час и медитација за надминување на стравот
–  #5  Ден Леснa и летнa љубовна медитација

Внеси нови дневни летни ритуали, во твојот ден и врати го спокојот и мирот во тебе !

Пријави се и доби пристап на овие бесплатни часови и медитации, почнувајќи од утре !

ПРИЈАВИ СЕ ОВДЕ 

Layer 1