logo

Јога на планина Пониква

Нов начин на допир со себе, природата и околината јога тродневен камп во планина одржан во Мај 2016 со јога учителите од Happy Yoga Macedonia. Програмата беше исполнета со содржини за сите возрасти и јога вежби за возрасни и за деца, техники на дишење, медитации, сесии за личен раст и развој, тимски игри и секако. Се разбира дека имавме потрага по скриеното богатство и прошетки во природа…

Прекрасно дружење и да повториме пак !

Layer 1