logo

Онлајн Јога часови

Онлајн Јога часови за ваше метално и физичко здравје од удобноста на својот дом!

Зошто е добро да започнеш да вежбаш од дома:

– Фокусот е на тебе, можеш да ја прилагодиш својата пракса врз основа на тоа како се чувстуваш.
– Се ослободуваш од стресот и напнатоста.
– Развиваш флексибилност и контрола врз својата пракса.
– Развиваш ефикасност и ефективност во трошењето на своето време и пари.
– Градиш самодоверба бидејќи можеш да испробаш асани кои не би ги пробал во јога студио пред други луѓе.
– Можеш да ги вклучиш во јога вежбањето и твоите блиски.

Јогата го подобрува имунолошкиот систем, а тоа на сите нас во ова време ни треба!

Часовите се изведуваат преку апликацијата Zoom. Се што треба да направите е да ја симните апликацијата на мобилен или компјутер , да најдете мирно место во вашиот дом и стабилен интернет, да извршите електронски уплата за месечно учество и да ни пишете, по што ќе добиете инструкции за учество во сесиите.

Вежбаме онлајн секој вторник и четврток од 20.00 до 21.00 час

Пријавете се за учество на часовите преку контакт формата!

Layer 1