logo

Нарачавте пролетно будење?

 

 

 

Преку овој предизвик ќе добиете шанса да се поврзете со себе и својата магија и ќе го:

– Доживеете  своето тело
– Доживеете своите емоции
– Ослободите од своите блокади
– Ќе искусите медитација
– Ќе се истегнете со мене
– Ќе се доживеете ПОЗИТИВНО И МАГИЧНО

Секој ден почнувајќи од 21 до 25 Март 2022 во 20.00 часот, еден час дневно, ќе практикуваме методи за подобрување на личното ментално, емотивно и физичко здравје и ќе ја разбудиме магијата во нас! Сесиите ќе ги правам преку Zoom & FB live  секој ден од 20 до 21 час.

Дајте си дозвола да одвоите еден час само за себе и бидете спремни  за изненадувања !

Ве чекам на Zoom на 21 Март, пријавете се ОВДЕ !  

Ваша, Билјана Пешева

Layer 1