logo

Декемвриски јога изненадувања

Јогите веруваат дека тоа што го гледате надвор е манифестација на  тоа што го има внатре во вас, односно надворешниот свет е манифестација на внатрешната состојба во која што се наоѓате.  

Па ако сакате нешто да смените надвор од вас, време е да се свртите и погледнете кон себе.

Преку Јога вежбите, техниките на дишење и медитациите кои се интегрален дел до секој еден час, Вие ќе научите како да влезете во таа суптилна состојба и место од каде ќе може да направите промена на надворешните делови од вашиот живот.

Па ако до сега не сте почнале, Време е да пробате да вежбате со мене, Билјана Пешева лесна хата јога вежби за ваше подобро физико и ментално здравје!

Ако сакате да видите како тоа изгледа имате можност на крајот на Ноември (30 Ноември) да учествувате на отворениот бесплатен час и го искусите сето ова што погоре е напишано.

Пробајте и уверете се самите !

Дојдете на 30 Ноември од 20 до 21 час преку Zoom ONLINE 

 

ВАЖНА НАПОМЕНА  

Во месец Декември продолжуваме со редовните јога часови за физичко и ментално здравје.

Секој вторник и четврток од 20 до 21 час , онлајн, преку Zoom исто како до сега!

НО ИМАТЕ + БОНУС односно во Декември учесниците на редовните јога часови ќе добијат гратис работилница за одврзување до старавовите и минатото по методот на психологот Филис Кристал за да може да влезат со нова лесна и полетна енергија во Новата 2022 година. Работилницата  ќе се одржи на 16 Декември во 20 час  

Па, не ја пропуштајте оваа прекрасна можност да вежбате и да се одврзете од минатото и стравовите за да може да влезете во Новата 2022 година со нова, лесна и здрава енергија!

п.с Ако сте заинтересирани да се вклучите во Декември, да знаете дека месечната партиципација е ИСТА, и чини 900 мкд. Плаќањето се врши на жиро сметка СУНА Хелти Лајф Скопје: 300000000379694 – Комерцијална Банка. Инфо вибер 070234740

 

Layer 1