logo

Јога на планина – Маврово

За време продолжениот викенд во Декември 2017 со група од 30 луѓе бевме на #ЈогаНаПланина семинар кој беше организиран во Маврово. Имавме вежбање Јога за ваше физичко и ментално здравје – дури и на отворено, медитации и работилници за раст и развој, прошетки во планина и на снег и вечерни социјални игри. Уживавме и се забавувавме на еден различен и полн со содржина начин. Ви благодарам на сите за довербата и учеството на овој семинар.

Layer 1