logo

Викенд семинар во природа “Ослободи се од минатото и изгради нова визија за себе”

Викенд генералка за твојот ум и емоции Vol.3.0 со техниките на Филис Кристал 

Зошто Викенд ?

Станува збор за сосема различен концепт на работа кој во себе ги интегрира  психолошкиот и духовниот дел кој секој еден од нас го носи во себе.

Во природа, цел викенд интензивно  ќе работиме, споделуваме, медитираме и се трансформираме со помош на алатките на психологот Филис Кристал со цел ослободување од минатото и креирање на нова визија за себе!

Имате можност  конечно да учествувате  на овој УНИКАТЕН пристап, кој опфаќа вистинско подобрување на  вашата лична психолошка, емотивна и духовна состојба.

Прочитај повеќе за искуствата од учесници од оваа интензивна програма 

Изминатите години работев претежно онлајн програми за подобрување на личниот, емотивен, ментален капацитет со групи на луѓе кои навистина постигнаа големи резултати.

Сепак предизвикот да работам во живо, ми дава можност дирекно да го споделам стекнатото знаење и вештини, со секој еден од Вас, кој има потреба да излезе од својата заглавеност и нерамнотежа и сака да добие нова визија за себе и својот живот.

Затоа ја креирав оваа дводневна ексклузивна програма, каде во живо, на отворено, преку алатките на психологот Филис Кристал, ќе може да направите пресврт и трансформација на вашиот личен живот и ќе добиете можност да се трансформирате и добиете за себе токму она ви треба.

Со помош на алатките на психологот Филис Кристал и сеопфатниот – холистички пристап кој го применувам во мојата работа со групи, Вие ќе се ослободите од минатото и ќе започнете живот полн со  нова енергија и визија за иднина.

Она што ќе го добиете на крај е  ослободување од  од минатото и  негативните емоции и  нова перспектива и визија за себе и својот живот.

 

Зошто сега ?

Во услови и изолација во која живеевме изминатите година и  пол, и промените кои произлегоа во животот на секој еден од нас, се појавија низа здраствени проблеми или органичувања, кои се одразија на физички, емотивен и ментален план на нас луѓето, и тоа кај некои повеќе а кај некои помалку. Ако на тоа додадете:  тага, губиток на партнер, чувство на грижа на совест, заглавеност во животот, самотија, депресија или анкциозност, надворешно навистина изгледа како да нема можност да се смени и врати вербата, визијата и промената во Вашиот живот.

Е, па драги пријатели дојде време за таа промена!

Ако чувствувте дека работите во вашиот живот не се движат во права насока, врзани сте за минатото, за улогата во која живеете, ако сакате да креирате нова визија за себе и својот живот , време е да се приклучите на овој ексклузивен викенд семинар.

Преку овој викенд семинар, Вие ке дојдете во контакт со себе, со својата свесност, со своето здравје: емотивно, ментално и физичко и најважно до се ќе го направите тоа во природа, на отворено, дишејќи чист воздух.  За време на овој викенд ќе научите нови вештини за тоа како може да се ослободите од внатрешните ограничувања, ќе го разбудите вашиот внатрешен свет, вредности и ќе стекнете нова група на пријатели.
Ваша
Билјана Пешева
Каде и како ?

– Термин викенд 21/22 Мај 2022 во с.Долно Соње
– Денови на одржување 2 дена
– 16 работни часа
– Работа во природа во целосно урбанизиран дел во долно Соње
– 6 медитации со алатките на психологот Филис Кристал
– Вежби за личен раст и развој
– Коучинг водство од експерт цел викенд
– Заедника прошетка и медитација во природа
– Сертификат за завршена програма
– Се враќате само за спиење дома, ако доаѓате од друг град ќе ме контактирате да ви најдам сместување.

ШТО ЌЕ ДОБИЕТЕ СО ВАШЕТО УЧЕСТВО

– Ќе се ослободите од емотивните врски кои ги чувствувате кон луѓето од вашиот живот
– Ќе се ослободите од минатото кое ве врзува
– Ќе стапите во контакт со вашата повисока свесност
– Ќе доживеете ментална јаснотија и визија за себе
– Ќе добиете индивидуални  коучинг сесии
– Ќе ги сретнете вашите Космички родители
– Ќе доживеете внатрешен баланс
– Ќе се исполните со нова свежа енергија и прана
– Ќе запознаете нови луѓе со слични гледишта
– Ќе размените не само зборови туку енергија подршка и разбирање
– Ќе доживеете чувство на припадност и блискост
– Ќе изградите автентична релација со вас самите
– Ќе добиете нова перспектива за вашиот живот
– Ќе работите преку алатките на Филис Кристал
– Ќе доживеете сеопфатно – холистичко интегрирање на вашиот ум емоции и душа

СПЕЦИЈАЛЕН БОНУС !!!!!

Во цената е вклучено БЕСПЛАТНО учество во ЈУНИ  месец (онлајн и/или во живо) вежбање  ЈОГА вежби за физичко и ментално здравје

Цена на викенд семинарот е 3.000  мкд.   За целосна уплата до 15 Мај цената ќе изнесува  2.600 мкд

Во цената влегува

– 16 работни часа личен раст и развој
– 6 медитации со алатките на психологот Филис Кристал
– Сертификат за завршена програма
– Работа во природа во целосно урбанизиран дел во долно Соње
– Коучинг водство од експерт цел викенд
– Заедника прошетка и медитација во природа

Плаќањето се врши  на жиро сметка СУНА Хелти Лајф Скопје: 300000000379694 – Комерцијална Банка, по што се пријавувате на маил healthyyogaskopje@gmail.com или вибер 070234740

Напомена: За реализирање на овој викенд семинар потребно е учество од минимум 10 лица

Layer 1