logo

Викенд предизвик за ментално и емотивно здравје

БЕСПЛАТЕН ВИКЕНД ПРЕДИЗВИК 29 и 30 Јануари 2022 во живо наменет за зголемувањето на свесноста за менталното и емотивното здравје со Билјана Пешева

Медитација и едукативен разговор во живо на 29 и 30 јануари, преку ФБ групата Holistic Wellness – Сеопфатна лична и професионална добробит во Македонија

Кликни и додади се во оваа група, направи follow и нормално не заборавај да се приклучиш на FB Life.

Линк за пријавување и повеќе инфо за предизвикот кликни овде

Layer 1