logo

Нов курс со Билјана Пешева “Зголеми ја својата самодоверба”

Ние луѓето учиме цел живот, нели?
Учиме од родителите, од првите учители, потоа од улицата, од друштвото.
Учиме од сè и од секого.

Нормално, ако сакаме да учиме, ако не, остануваме таму каде што сме.

Но, имам сфатено дека учењето не е сè, потребно е да добиеме и  лично искуство или да го  имплементираме наученото во секојдневниот живот.

На пример, ако се осеќаме несигурни во себе, не превземаме иницијатива , си живееме во затворен круг и свет, се навраќаме на минатото… тогаш можеби најпрво треба да работите на себе и својата САМОДОВЕРБА.

Па ако сакаш да дознаеш за тоа:

каде е сржта на твојата несигурност
како да се слушнеш себе си и својот внатрешен глас
како да се прифатиш себе си
како да се сакаш себе си
како да ги видиш своите доби и лоши страни
и да научиш стратегии за нивно подобрување
Пријави се и дојди на мојот снимен е-курс  “ЗГОЛЕМИ ЈА СВОЈАТА САМОДОВЕРБА”
Искористи го попустот за рана уплата до 25 Декември

Љубов и светлина
Биби Пешева

Layer 1