logo

Курс за поставување на лични цели со вклучена едно часовна медитација по методот на Филис Кристал

Можеби размислувате да доживеете ново искуство, да ја смените кариерата, да научите нова вештина, или креативно да ги надминете стравовите кои Ви доминираа во 2021 година. Ако е така, тогаш ВРЕМЕ Е ЗА ВАШИТЕ НОВОГОДИШНИ РЕЗОЛУЦИИ!

Дали знаете дека само 8 % од луѓето  кои поставуваат цели ги реализираат истите во текот на наредната година.

јас ќе Ви помогнам да ги поставиш своите цели и вредности во годината што следи на иновативен и креативен начин  преку новиот снимен е-курс кој што може да го следиш во било кое време од денот  и со твое лично темпо.

Во рок од 4 часа преку видеа, медитација и работни задачи ќе успееш да ги пронајдеш своите вредности и цели, да поставиш приоритети во својот живот, да ги напишеш твоите нови Новогодишни одлуки, како и детално да го разработиш нивното остварување.
За прв пат во Македонија, на современа е-платформа за неформално учење!

Кликни овде и дознај за курсот

Научи како да поставиш лични цели и вредности за да водиш среќен и значаен живот!
Учење преку интерент кога ТЕБЕ ти одговара, преку Видеа, Аудиа, Текстови, Вежби и едночасовна медитација со техниката на психологот Филис Кристал, со вклучена работна тетратка на крајот на курсот. 

 

Layer 1