logo

Ослободи се од минатото и изгради нова визија за себе !

Изминатата година работев претежно онлајн програми за подобрување на личниот, емотивен, ментален капацитет со групи на луѓе кои навистина постигнаа големи резултати.

Сепак предизвикот да работам во живо, ми дава можност дирекно да го споделам стекнатото знаење и вештини, со секој еден од Вас, кој има потреба да излезе од својата заглавеност и нерамнотежа и сака да добие нова визија за себе и својот живот.

Затоа ја креирав оваа дводневна ексклузивна програма, каде во живо, на отворено, преку алатките на психологот Филис Кристал, ќе може да направите пресврт и трансформација на вашиот личен живот и ќе добиете можност да се трансформирате и добиете за себе токму она ви треба.

Станува збор за сосема различен концепт на работа кој во себе ги интегрира  психолошкиот и духовниот дел кој секој еден од нас го носи во себе.

По пети пат, цел викенд во природа ќе може да комуницираме и споделуваме, медитираме и работиме на себе со алатките на психологот Филис Кристал.

Ова што ќе Ви се случи со мене ќе биде уникатно и единствено искуство за секој еден од вас.

Со помош на алатките на психологот Филис Кристал и сеопфатниот – холистички пристап кој го применувам во мојата работа со групи, Вие ќе се ослободите од минатото и ќе започнете живот полн со  нова енергија и визија за иднина.

Она што ќе го добиете на крај е  ослободување од  од минатото и  негативните емоции и  нова перспектива и визија за себе и својот живот.

Зошто викенд и зошто сега?

Станува збор за сосема различен концепт на работа кој во себе ги интегрира  психолошкиот и духовниот дел кој секој еден од нас го носи во себе.

Во природа, цел викенд интензивно  ќе работиме, споделуваме, медитираме и ќе се трансформираме со помош на алатките на психологот Филис Кристал со цел ослободување од минатото и креирање на нова визија за себе!

Имате можност  да учествувате  на овој УНИКАТЕН пристап, кој опфаќа вистинско подобрување на  вашата лична психолошка, емотивна и духовна состојба.

Со помош на алатките и медитациите на психологот Филис Кристал и сеопфатниот – холистички пристап кој го применувам во мојата работа со групи, Вие ќе се ослободите од минатото и ќе започнете живот полн со нова енергија.

Ви ветувам дека на крајот на овој викенд, Вие ќе се ослободите од минатите верувања и негативните емоции и ќе добиете нова перспектива и визија за себе и својот живот.

Што ќе добиете од вашето учество

 • Ќе се ослободите од емотивните врски кои ги чувствувате кон луѓето од вашиот живот
 • Ќе се ослободите од минатото кое ве врзува
 • Ќе стапите во контакт со вашата повисока свесност
 • Ќе доживеете ментална јаснотија и визија за себе
 • Ќе добиете индивидуални  коучинг сесии
 • Ќе ги сретнете вашите Космички родители
 • Ќе доживеете внатрешен баланс
 • Ќе се исполните со нова свежа енергија и прана
 • Ќе запознаете нови луѓе со слични гледишта
 • Ќе размените не само зборови туку енергија подршка и разбирање
 • Ќе доживеете чувство на припадност и блискост
 • Ќе изградите автентична релација со вас самите
 • Ќе добиете нова перспектива за вашиот живот
 • Ќе работите преку алатките на Филис Кристал
 • Ќе доживеете сеопфатно – холистичко интегрирање на вашиот ум емоции и душа

 

КАКО И КОГА? 

 • Термин викенд 3/4 Јуни 2023 (сабота и недела)
 • Денови на одржување 2 дена
 • Место на одржување: с.Долно Соње- Скопје 
 • 16 работни часа
 • Работа во природа во целосно урбанизиран дел во долно Соње
 • 6 медитации со алатките на психологот Филис Кристал
 • Вежби за личен раст и развој
 • Коучинг водство од експерт цел викенд
 • Медитации и работа на себе во природа
 • Сертификат за завршена програма
 • Се враќате само за спиење дома !

Доколку доаѓате од некој друг град, контактирајте ме за да ви обезбедам сместување

Регистрирајте се и дознајте повеќе детели за настанот

Layer 1