logo

Ексклузивен онлајн курс “СОЗДАЈ НОВА СЛИКА ЗА СЕБЕ”

Создај нова слика за себе и засакај се себе си!

Направи да најдолгиот месец во годината Јануари биде ново позитивно искуство и доживување за тебе.
Онлајн, од дома, работи на градење на твоја нова внатрешна но и надворешна позитивна слика за себе.

Што ќе работиме на овој курс ?

Ќе усвоите нови знаења и вештини за важноста на постоењето на позитивна слика за себе (Self Image). Ќе научите како може да се ослободите од старите и негативни програми и ќе усвоите вештини како да  креирате нова слика за себе, со цел да ја изразите својата автентична извонредна природа. Покрај тоа што ќе работите на внатрешен план и ќе создадете  нова позитивна слика за себе, како резултат на овој курс ќе добиете и лична професионална фотографиија која ќе ја манифестира вашата внатрешна промена.
Специјално за учесниците на овој курс, ги договорив моите пријатели, кои работат на релација Словенија Македонија, од студиото “Frozen Time Drops”, да направат професионални фотографии, за да и на надворешен план создадете нова слика за Вас.

За кого е наменет овој курс ?

Овој курс е наменет за секој еден кој сака да почне да се гледа себе на позитивен и афирмативен начин и сака да престане да се критикува себеси и да се сомнева во своите вредности и квалитети.

ПРОДОЛЖЕН Е РОКОТ!!!
Цена за учество 6.100 мкд  но за  уплати до 25 Декември  цената е со попуст 4.900 мкд
Можност за плаќање на 2 рати
Уплатата се врши на жиро сметка на здружението СУНА Хеалти Лајф – Скопје  300000000379694 по што се пријавувате и добивате на маил линк за пристап на Zoom сесиите и ФБ затворената група

Фото сесијата се прави во живо во студиото на Frozen Time Drops кое се наоѓа во центар на Скопје, по однапред договорен распоред и време со учесниците, почитувајќи ги препораките на Владата за заштита од КОВИД, во последната сабота и/или недела од месец Јануари 2022

 

Во цената е вклучено:
5 недели – 5  двочасовни сесии онлајн во живо
5 недели – 5  oфлајн сесии и материјали преку ФБ затворена група
5  Лекции како да ја подобриш на сликата за себе – во себе!
5 Водени медитации
Можност да ги гледате сесиите за цело време траење на курсот.
PDF материјали и инструкции
Вежби за работа
Сертификат за завршна програма  “Create Mindful Self image”

Професионални фотографии од Frozen time drops. Ќе ги добиете на маил сите ваши фотографии од сликањето а Вие ќе изберете една од нив која ќе сакате да Ви биде обработена.

Layer 1