Прикучете се на извонредниот  ОНЛАЈН курс изработен во соработка со TrendyOnlineCourses по урнек на современите е-платформи за неформално учење.

Учење преку интерент кога ТЕБЕ ти одговара, преку Видеа, Аудиа, Текстови, Вежби и Медитации, со вклучен СЕРТИФИКАТ на крајот на курсот.  

Се преку ИНТЕРНЕТ, од дома, во Ваше време и простор. Нема потреба да се вклучувате во точно одредено време и ден. Вие сте господар на вашето време и знаење. Вие одлучувате колку време ќе посветите на вежбите и на лекциите од овој курс.

  • Добивате 10 снимени лекции, видеа, медитации и многу пракнични вежби но и лично водство од Вашиот персонален ментор Билјана Пешева

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ ЗА ТВОЈАТА САМОДОВЕРБА, кликни овде и  реши го БЕСПЛАТНИОТ ТЕСТ за проценка на Вашата самодоверба:

Потоа на Вашиот е-маил, ќе добиете РЕЗУЛТАТИ, како и ПРЕПОРАКИ за зголемување на Вашата самодоверба.

Искористете ја оваа единствена можност, да се приклучите СЕГА на курсот за јакнење на САМОДОВЕРБАТА, со ваше темпо!

Овој 10 дневен ОНЛАЈН КУРС и високо интерактивен предизвик, не само што ќе Ве нмотивира, туку ќе Ви понуди неколку испробани стратегии за СИГУРНО ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ВАШАТА САМОДОВЕРБА

Кликнете овде , за да дознаете повеќе за КУРСОТ и  научи како конечно да се ставиш себе си на прво место во животот! 

 

Вашиот ментор,

Билјана Пешева