Онлајн Јога часови за ваше метално и физичко здравје од удобноста на својот дом!

Зошто е добро да започнеш да вежбаш од дома:

  • Фокусот е на тебе, можеш да ја прилагодиш својата пракса врз основа на тоа како се чувстуваш.
  • Се ослободуваш од стресот и напнатоста.
  • Развиваш флексибилност и контрола врз својата пракса.
  • Развиваш ефикасност и ефективност во трошењето на своето време и пари.
  • Градиш самодоверба бидејќи можеш да испробаш асани кои не би ги пробал во јога студио пред други луѓе.
  • Можеш да ги вклучиш во јога вежбањето и твоите блиски.

Јогата го подобрува имунолошкиот систем, а тоа на сите нас во ова време ни треба!

Часовите се изведуваат преку апликацијата Zoom. Се што треба да направите е да ја симните апликацијата на мобилен или компјутер , да најдете мирно место во вашиот дом и стабилен интернет, да извршите електронски уплата за месечно учество и да ни пишете, по што ќе добиете инструкции за учество во сесиите.

Почеток на сезона 2020/2021:    1 Септември 2020 година

Вежбаме онлајн секој вторник и четврток од 20.00 до 21.00 час

Пријавете се за учество на часовите !

Вежбите и медитациите во комбинација со ликот и гласот на Биљана Пешева се искуство кое ти го олеснува денот, месецот, годината… БРАВО Биљана за идејата да направиш онлајн вежби за јога и медитации во време кога на сите и те како ни е потребно! Царица си! Ти Благодарам што постоиш!

Јасмина А, Март 2020

Грижете се за сопственото психо-физичко здравје и пријавете се на учество на јога часовите во живо!

Зачлени се и добивај новости