Го поставивте ли своите лични цели и вредности за да имате успешна и Среќна 2021 Година ?

Можеби размислувате да доживеете ново искуство, да ја смените кариерата, да научите нова вештина, или креативно да ги надминете стравовите кои Ви доминираа во 2020 година. Ако е така, тогаш ВРЕМЕ Е ЗА ВАШИТЕ НОВОГОДИШНИ РЕЗОЛУЦИИ!

Дали знаете дека само 8 % од луѓето  кои поставуваат цели ги реализираат истите во текот на наредната година.

Ние ќе Ви помогнеме да ги поставите Вашите цели и вредности во годината што следи на иновативен и креативен начин  преку новиот снимен е-курс кој што може да го следите во било кое време од денот  и со Ваше сопствено темпо.

Во рок од 4 часа преку видеа, медитација и работни задачи ќе успеете да ги пронајдете своите вредности и цели, да поставите приоритети во својот живот, да ги напишете Вашите Новогодишни одлуки, како и детално да го разработите нивното остварување.

За прв пат во Македонија, современа е-платформа за неформално учење!

Прикучете се на НОВОГОДИШНИОТ ОНЛАЈН курс изработен во соработка со TrendyOnlineCourses по урнек на современите е-платформи за неформално учење.

Учење преку интерент кога ТЕБЕ ти одговара, преку Видеа, Аудиа, Текстови, Вежби и Медитации, со вклучена работна тетратка на крајот на курсот. 

 

2020-11-30T21:35:53+01:00