logo

СПА & ЈОГА – Ексклузивна сесија во Декември

  Утринско будење за здравје и благосостојба

  Влезете во светот на мирот и благосостојбата, утрински во луксузиниот СПА Хотел Garden spa со Билјана Пешева, тренер за сеопфатна лична благосостојба за Healthy Yoga & Healthy Life Skills

  Дозволете си пред Нова Година частење на вашето тело, ум и душа

  ЈОГА + Доручек + СПА третман + ПРОСЕКО + ПИЈАНО, во едно претпладне, само за Вас. 

  Ревитализирајте ги вашиот УМ, ТЕЛО и ДУША со мајндфулнес практика во комбинација со СПА уживање за сите сетила.

  Утринското будење вклучува во себе:

  • Утрински јога час 60 минути
  • Утринска медитација 45 минути
  • Доручек во Гарден Спа 60 минути
  • Два часа во СПА базените, дружење со “Prosecco” пенливо бело вино и пијано музика во живо, 120 минути

   

  Утринскиот СПА третман ќе се одржува на  10 Декември (сабота) со почеток 8.30 час наутро во луксузниот хотел Гарден Спа  на ул. Леринска 2 1000 Скопје

  Почеток 8.30 а.м. завршуваме отприлика во 12.30 на пладне.

  Цената на утринското будење  изнесува 2.600 мкд

  За одржување на овој настан потребни се ПЕТ храбри жени !

  Понесете со вас

  • Јога мат
  • Нешто за покривање
  • Купачи
  • Време и љубов за себе

  Пријавете се на вибер 070234740 и резервирајте го вашето место најкасно до 2 Декември 2022

  Уплатите се прават дирекно во хотелот или на жиро сметка на Ст.Џорџ. Дооел депонент на Стопанска банка  200003348499550

  Местата се ограничени

  Layer 1