logo

Почнуваме со здрави навики – Водно на 1 Јануари

До сите љубители на здравиот живот и јогата
Ја започнуваме 2023 година со лесна планинарска прошетка во врв на Водно,
Се чекаме во 8.30 пред ГЕТ Кафе во Кисела Вода или 9.00 во с. Горно Соње.
Пешачиме до врв. Патеката е 40 минути и спаѓа во лесна категорија но сепак ви треба малку напор за да се искачите.
Освен што започнуваме во 2023 со здрави навики, го почитуваме времето и доаѓаме на време ☺️
Ако доаѓате со кола ве молам да се пријавите за да се распределиме по коли .
Информации преку контакт формата

Layer 1