logo

Почнуваме со здрави навики – Водно на 1 Јануари

🌲До сите ранобудници, љубители на здравиот живот и јогата ❤️

👉Традиционално ја започнуваме почетокот на Новата 2024 година со лесна планинарска прошетка до врв на Водно.
👉Се чекаме во 8.30 пред ГЕТ Кафе во Кисела Вода или 9.00 во с. Горно Соње. Пешачиме до врв. Патеката е 40 минути и спаѓа во лесна категорија но, сепак ви треба малку напор за да се искачите и лична одговорност да процените дали може да се качувате.

👉Освен што започнуваме во 2024 со здрави навики, го почитуваме времето, доаѓаме и тргаме на време 🚩

👉Ако доаѓате со кола ве молам да се пријавите за да се распределиме по коли .👉Инфо во порака вибер 070234740

Layer 1