logo

Отворен Хелти Јога час во Форца

  Покана до сите љубитeли на јогата и здравиот начин на живот
  Повелете на отворен ЈОГА час во спортскиот центар Форца во сабота 25 Март во 10.00 час наутро.
  Часот е бесплатен. Понесете си јога мат и добро расположение!
  Почнуваме на време!
  По јога часот ќе имаме прилика да се подружиме и споделиме искуства.
  Со овој јога час им се придружуваме и ги подржуваме спортските игри кои течат цел месец и се дел од активностите на Синдикатот на НЛБ Банка

  Layer 1