logo

Коктел и работилница – Подигни ја својата вибрација за Новата 2023 Година

  Подигни ја својата вибрација за Новата 2023 Година

  Пред новогодишна средба на љубителите на здравиот начин на живот

  Драги мои,

  Сакам да ве известам дека на 17 Декември (сабота) со почеток 19.00 час организираме пред новогодишна работилница и забава наменета за сите Вас, кои сте учествувале на било кој од нашите настани во изминатите години (ретрити, активни одмори, онлајн програми за личен развој, јога часови или било која друга активност) но и оние кои се заинтересирани да видат и искусат нешто повеќе, во прекрасниот хотел Гарден СПА на Леринска бр 2 во нас.Козле.

  На средбата ќе имаме медитација, тематски игри поврзани со вашите стари и нови новогодишни одлуки, и ќе имаме време и простор да се дружиме, славиме и споделуваме во екслузивниот Гарден Спа хотел со храна и пијалок.

  Цената за овој настан изнесува 1.000 мкд и во тоа е опфатено новогодишен коктел храна, без месо, на база шветска маса и пијалоци (сокови, вода, вино, пиво) како и користење на прекрасната сала во  хотелот

  Се друго, Ви е од мене ПОКЛОН за Новата Година 😉 (медитација, работилница, игри и незаборавно дружење).

  Плаќањето е во самиот хотел или на нивната жиро сметка на Ст.Џорџ. Дооел депонент на Стопанска банка   број 200003348499550

  ЗАДОЛЖИТЕЛНО  е  да се пријавите најпрво  ТУКА и тоа најкасно до 10 Декември 2022 !

  Просторот е интимен и ограничен имајте го тоа во предвид па Last minute пријави не можеме да ви ветиме дека ќе ги земеме во предвид.

  Колку за потсетување минатата година имавме исто пред новогодишен настан во истиот хотел. Сликите од тој настан можете да ги погледнете ТУКА 

   

   

  Layer 1