logo

Есенски Исцелувачки Предизвик со Билјана Пешева

Сакам да Ве прашам, дали имате напнатост и немирот во Вас? Дали научивте како може да се смирите?

Дали добро се справувате со малите (и големите) стресови кои животот Ви ги носи?

Дали сте полни со Љубов?

Дали сакате да добиете појасно чувство за тоа кои сте, што ве кочи и што всушност сакате во вашиот живот?

Сите сме слушнале за моќта на медитацијата. Но дали знаете дека со редовно медитирање може да ги подобрите менталните функциии, да ги намалите стресот,  напнатоста, депресијата и анкциозноста.

Дали знаевте дека преку редовна медитација може да го намалите интензитетот на вашите мисли, да ги слушнете мислите кои се ројат и течат непрекинато во вашиот ум (свесно и несвесно) и кои се поврзани со вашите негативни чувства – кои пак на крајот, влијаат врз хемијата во вашето физичко тело?

Отука Ве поканувам да се приклучете на бесплатниот настан,  ЧЕТРИ ДЕНА ИСЦЕЛУВАЧКИ РАЗГОВОРИ И МЕДИТАЦИИ со Билјана Пешева и го најдете одговорот кој го барате во себе!

Предизвикот ќе се одвива преку социјалните мрежи во живо на 14,15,16,17 Октомври  2022

Предизвикот е бесплатен.

Пријави се на следниот линк за да добиеш линк за регистрирање на евентот

 

Layer 1