Практикување на здрави иновативни методи за личен и професионален развој

Позитивниот и здрав животен поглед кон светот, луѓето и кон себе, не е само романтичен поглед со наивно верување во добрите намери на луѓето и околината, туку проактивна комуникација насочена кон позитивните аспекти на личноста на индивидуите и настаните, со кои сте во секојдневен контакт. Вештината на пронаоѓање во себе такви зони како и пронаоѓање на исти такви зони кај луѓето и настаните околу вас е предзвик кој може да го постигнете преку учество во програмите и активностите кои ви ги нудиме.

Моделот кој го користиме во нашите програми вклучува развивање на личноста на личен, социјален, емоционален, духовен, еколошки, професионален, интелектуален и физички аспект. Користиме активности и методи со кои работиме на подобрувањето на личната и професионална благосостојба, и практикуваме современи и древни техники наменети за подобрување на севкупното психо-физичко здравје и благосостојба.

What’s new ?

EFT (Emotional Freedom Technique)

August 19th, 2020|

We apply a technique of emotional liberation or self-help, which is based on medical knowledge about the connection of the mind with the body. This technique combines the physical benefits of acupuncture with conventional psychotherapy.

Empowerment wellness

August 19th, 2020|

We use methods to assess personal and professional well-being (Wellness) and to adopt new skills for the integration of our physical, mental and spiritual well-being.

Yoga weekend in beautiful Lazaropole

August 19th, 2020|

Date: 03-06 September 2020, Hotel Kalin on a half board basis (breakfast and dinner) We invite you to join us for the September Yoga Weekend in the magical Lazaropole at 1,350 meters above sea level

Load More Posts

Video library 

“I highly recommend Healthy Life Skills to anyone who wants to work on themselves physically, mentally and spiritually. Regular yoga classes are ideally structured to get rid of the tension, worries and burdens that everyday you are facing , while yoga retreats are something that must be experienced. I always dive deep into them, I experience wonderful and unforgettable experiences with Biljana Pesheva, I enrich myself intellectually and socially by meeting amazing people with whom I continue to hang out. Do not hesitate, sign up for the next class and the next yoga retreat, Bibi is a true professional who will help you discover the light in you.”

Hristina V, May 2019

“Very practical healthy and soft skills! You really get what you need on the trainings! ”

Elena M , April 2019

“ Best for yoga and meditation. ”

Elena B, April 2019

“ The voice of the instructor is calming ”

Sonja M, December 2018

“ Inspires, Motivates and Elevates the members towards action”

Irena A , April 2020

“ Best meditations ever. Biljana is professional in all aspects. I especially appreciate her engagement in this time. I highly recommend her ”

Snezana B, April 2020

“ Congratulations Biljana for  your selfless dedication that you have, fore the investing the time in us and spread positive energy!  Your yoga classes are wonderful.”

Irena S, April 2020

“ Biljana leads wonderful and powerful meditations”

Katerina M, April 2020

“ The best ONLINE meditation! Thank you for the selfless support that you give us in these quarantine days. ”

Anita K, April 2020

“ Wonderful as always. You give me back my smile and my wings. Thank you Bibi for doing this and for making our lives more beautiful  ”

Irena I, May 2020

“ A wonderful experience for all the senses. Thank you very much Biljana ”

Aleksandra KB , April 2020

“ I am very satisfied after every class and I feel great after that. It is so good that you exist, because if not, we would have to invent you. Thank you from the bottom of my heart! ”

Suzana Lj, April 2020

“ Wonderful online classes and people ”

Kiraca K, April 2020

“Exercises and meditations in combination with the character and voice of Biljana Pesheva are an experience that makes your day, month, year easier … BRAVO Biljana for the idea to go online yoga and meditation in a time when we all need you! You are a Empress! Thank you for existing! ”

Jasmina A , Mart 2020

“ A feeling of liberation, of energy, of growing in oneself, that is what Bile gives us with meditations and yoga. ”

Natasa B, Mart 2020

“ Best yoga classes ”

Marga S, April 2020

“Biljana is a top quality coach who gives 100% to the training’s  and lectures she gives.”

Matilda S , December 2018
“Прекрасно предавање и атмосфера за работа.”
Вера Б, Јануари 2019
“Ако сте почетник таа ќе ве воведе во тајните на медитацијата , јогата, здравиот начин на живот и размислување, кон поврзување со своето внатрешно, суштинско јас , со многу љубов и слобода ! А, ако сте веќе искусни ќе можете со Билјана Пешева да разменувате искуства и заедно да напредувате. Топло ги препорачувам нејзините сесии.”
Даниела С, Декември 2018

“Методата на Филис Кристал ја дознав во Индија, а преку Билјана Пешева започнав да ја практикувам вистински оваа година. Со моето скромно долгогодишно искуство во духовниот развој топло би ја препорачал на секој: најтопло и најискрено ! А Билјана ја дава со огромна љубов. ”

Даниел Г, Декември 2018
“Билјана е докажано најдобра во Македонија и пошироко. Патот може е долг но ти Биле, го имаш она што ќе те однесе на врвот! “
Катерина С, Декември 2018