logo
5 out of 5
5
1 review

Научи како да донесеш своја одлука или цел

Онлајн курс за поставување на значајни  животни цели или одлуки.

Дали вашиот живот има потреба од насока и цел?

Поставувањето цели е неизмерно важно бидејќи ни помага да ја создадеме и визуелизираме нашата посакувана дестинација во животот.

Замислете живот без цели – што тогаш ќе ве поттикнува да работите и да се подобрувате? Животот без мотивација ќе остави некој да се чувствува изгубен и неинспириран. Целите ве поттикнуваат да работите добро додека се радувате на  иднина која што ја копнеете.

Преку овој  онлајн курс вие ќе научите како да поставите реални животни цели преку стручни  стратегии кои всушност функционираат. Исто така ќе ви помогне да откриете нови и иновативни начини за да ги постигнете вашите цели и да разберете како да им дадете приоритет на целите по ниво на важност.

Во текот на овој курс, ќе дознаете за практични вежби кои ќе ви ги обезбедат сите основни алатки што ви се потребни за да започнете да правите позитивни промени во вашиот живот. Исто така, ќе развиете комуникациски вештини и ќе ја научите важноста на управувањето со времето во поставувањето на краткорочни и долгорочни цели.

За кого е наменет курсот?

За сите оние кои сакаат да водат значаен живот за себе и кои се спремни да постават конкретни, ефективни и остварливи цели. Наменет е за секој еден кој сака да извлече од својот живот повеќе радост, повеќе среќа и остварливи соништа.

Play Video
Што добивате од овој курс

Работна тетратка

Работен материјал кој можеш да си го испринташ да пишуваш во него и да го имаш цело време за да ги следиш своите постигнувања и успеси

Медитација

Едно часовна медитација по методот на психологот Филис Кристал за поставување на целите, која ќе биде на ваше користење

Неограничен пристап

Можност неограничено да го повторувате овој курс, да ги гледате видеата и медитацијата независно на која платформа се наоѓа

Содржината на курсот може да ја видите во секцијата содржина (curriculum) која се наоѓа на почетокот на оваа страна. Курсот се состои од 15 видеа, работна тетратка во Pdf  формат и една долга медитација  наменета за вас и вашите цели. 

Запознај го твојот инструктор

Билјана Пешева​

Тренер, јога инструктор, wellness coach

Билјана Пешева е професионален обучувач за возрасни со национално квалификуван сертификат “Oбучувач за возрасни” ,“Вештини за комуникација, работа со тимови и групи” и “Управување на стресогени фактори”, добиени од Центар за образование на возрасни согласно Законот за образование во Република Северна Македонија.

Од неформално образование има посетувано едукација и групи за раст и развој од област Трансакциска Анализа во Македонија и Србија, повеќе од 500 работни часа. Билјана има поминато сертифицирана обука “Holistic health and wellness couch” со што има стекнато знаење за холистички (сеопфатен) пристап кон личноста како “Тренер за сеопфатна лична благосостојба”.
Нејзина област на експертиза е • Развој на интелектуални и интерперсонални вештини • Физичко и ментално здравје и надминување на стрес преку практикување на јога вежби • Развој на вештини за одврзување од врските кои ограничуваат- по методот на психотерапевт Филис Кристал (1914-2016) • Сеопфатен личен и професионален развој и благосостојба.

Начин на плаќање

Уплата може да направите дирекно на жиро сметка СУНА Хелти Лајф: 300000000379694 во Комерцијална Банка, по што испраќате маил – потврда до healthylifeskills.mk@gmail.com за да ви дадам пристап на курсот, или преку оваа страна.

За  уплата во МКД на жиро сметка ЦЕНАТА e со попуст и изнесува 980 мкд

Да останеме во контакт

Постави си цел дали сакаш да водиш среќен или значаен живот

1
Вовед во тоа што значи да водиш значаен живот
03:33
2
Дали водиш значаен живот ?
01:21
3
Среќа на долг рок или исполнувањена желбите?
01:55
4
Среќен живот или Значаен живот ?

Постави приоритети и вредности

1
Кои се твоите вредности во животот?
03:25
2
Препознај ги своите вредности
01:11
3
Вежба за вредностите
01:44
4
За какви вредности зборуваме?
5
Поминете низ вежбата со трите прашања
00:49
6
Постави приоритет кај своите вредности
01:37
7
Вежба за дефинирање на вашите вредности и приоритети

Медитација

1
Вовед во медитација
01:24
2
Медитација за поставување на цели по методот на Филис Кристал
01:26:13
3
Завршен збор до Вашиот личен тренер
04:35
4
Работна тетратка за поставување на цели
5
5 out of 5
1 Ratings

Detailed Rating

Stars 5
1
Stars 4
0
Stars 3
0
Stars 2
0
Stars 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

Show more
Please, login to leave a review
Купи
30-Day Money-Back Guarantee

Вклучува

Целосен (животен) пристап
Научи како да донесеш своја одлука или цел
5 out of 5
5
1 review
Price:
3,000den 1,400den
Layer 1