logo

Онлајн ЈОГА пакети

Наутро, попладне или секој ден Хелти Хата Јога часови со Билјана Пешева.
Изберете го вашиот пакет за месец Јуни!

20 студија студенти

ОНЛАЈН Хата јога вежби наутро  наменети за ментално, емотивно и физичко опуштање и здравје со Билјана Пешева

Цената на курсот се однесува за еден од следите пакети:

УТРИНСКИ ПАКЕТ (од Јуни) 

Понеделник среда и петок од 6.45 до 7.10.  Три термина неделно, 2о-25 минути утринска јога , вкупно 120 минути неделно

Месечно членство 1,000 мкд

ВЕЧЕРЕН ПАКЕТ 

Вторник и четврток до 20 до 21 час , Два термина неделни, 60 минути попладневен час, вкупно 120 минути неделно

Месечно членство 1,000 мкд


 

По уплатата изберете кој пакет го сакате и пишете го вашиот избор на маил healthyyogaskopje@gmail.com  или вибер 070234740 за да ве додадам во соодветната група, добиете линк и пристап за сесиите.


Оние кои сакаат да вежбаат секој ден ЈОГА цел ЈУНИ месец , можат да ги одберат двата пакета или:

СЕКОЈ ДЕН ЈОГА ПАКЕТ

Цената за двата пакета изнесува 1.500 мкд за сите термини

Понеделник среда и петок од 6.45 до 7.10

Вторник и четврток до 20 до 21 час


 

Уплатата може да се изврши преку оваа страна (со картичка) и се однесува за еден од понудените пакети ( Утрински пакет или Вечерен Пакет).

Исто така може да изберете да уплатите електронски  на жиро сметка на СУНА ХЕЛТИ ЛАЈФ СКОПЈЕ депонент на Комерцијална Банка жиро 300000000379694.  Ако уплаќате преку жиро во опис ставете го изборот на вашиот пакет (Утрински, Вечерен, или Секој ден Јога пакет)


Вежбаме и другаруваме преку платформата Zoom

Часовите се снимаат а снимките се достапни во затворена група, за да ги вежбате кога сакате!

Теоретски може да кажете дека  ја познавате важноста на јога вежбите и медитацијата но вистински за да  го подобрите квалитетот на својот живот потребна е редовна практика.

Јога вежбите и медитацијата се еден од начините преку кој можете да го подобрите  контактот со себе и со луѓето во вашата околина.

На јога часовите ќе вежбате лесни и средно тешки хата јога вежби, ќе учите техники за дишење и ќе медитирате за да добиете подобро ментално и емотивно здравје.

Со редовно практикување јога вашето тело ќе добие на флексибилност и издржливост а вашите муслулите ефикасно ќе се активираат. При вежбањето, вашите мускули и тетиви имаат доволно време да се истегнат а кога тетивите еднаш ќе се истегнат, тие остануваат во таа положба и овозможуваат еластичност на целото ваше тело. Ако вежбате редовно јога и вашите зглобови ќе станат и останат подвижни.

Иизберете го вашиот ПАКЕТ и пишете ни.

По уплатата ќе добиете е-маил со инструкции, лозинка и линк за да започнете со часовите.

1
Општи совети за вежбање за ОНЛАЈН вежбање

Уплатата може да се изврши преку оваа страна (со картичка) или на жиро сметка на СУНА ХЕЛТИ ЛАЈФ СКОПЈЕ депонент на Комерцијална Банка жиро 300000000379694Биди првиот што ќе додаде рецензија.

Ве молиме , најавете се за да оставите преглед
Купи
30-дневна гаранција за враќање на парите

Вклучува

Целосен (животен) пристап
Онлајн ЈОГА пакети
Цена:
1,000мкд.
Layer 1