logo

Научи како да донесеш своја одлука или цел

Онлајн курс за поставување на значајни животни цели или одлуки. Одличен избор за почеток на Новата 2023 Година.

Дали вашиот живот има потреба од насока и цел?

Поставувањето цели е неизмерно важно бидејќи помага прво да ја визуелизирате вашата посакувана дестинација во животот за да може да стасате до неа.

Користејќи светски познати стратегии, преку овој  онлајн курс вие ќе научите како да поставите реални животни цели кои можат да ве однесат во вашата посакувана иднина.  Поминувајќи низ материјалот и видеата во овој курс,  Вие ќе откриете нови и иновативни начини за постигнување на вашите цели и желби но и ќе научите како да направите приоритет на истите.

Во текот на овој курс, преку медитација, водство, инструкции  и практични вежби, Вие ќе почнете да правите позитивни промени во вашиот живот.  Во курсот ќе слушнете и за тоа колку се важни  комуникациските вештини како и ќе слушнете за важноста на управувањето со времето во поставувањето на краткорочни и долгорочни цели.

За кого е наменет курсот?

За сите оние кои сакаат да водат значаен живот за себе и кои се спремни да постават конкретни, ефективни и остварливи цели за Новата 2023 година .

Курсот е наменет е за секој еден кој сака да добие во својот живот повеќе радост, повеќе среќа и остварливи соништа!

Што добивате од овој курс

  • 10 видеа со инструкции и насоки
  • 1 видео со едно часовна медитација по методот на Филис Кристал 
  • Работна тетратка (Работен материјал Pdf кој можеш да си го испринташ да пишуваш во него и да го имаш цело време за да ги следиш своите постигнувања и успеси)
  • Неограничен пристап (Можност неограничено да го повторувате овој курс, да ги гледате видеата и медитацијата независно на која платформа се наоѓа
  • На ваше барање, водство и индивидулен разговор во траење од 30 минути со инструкторот на курсот

Содржината на курсот може да ја видите во секцијата програма која се наоѓа на почетокот на оваа страна.

Курсот се состои од 10 видеа, работна тетратка во Pdf  формат и една долга медитација  наменета за вас и вашите цели.

Искористете го Ново-годишниот попуст кој важи до 25 Декември и Купете го овој курс по поволна цена! 

Постави си цел дали сакаш да водиш среќен или значаен живот

1
Вовед во тоа што значи да водиш значаен живот
03:33
2
Дали водиш значаен живот ?
01:21
3
Среќа на долг рок или исполнувањена желбите?
01:55
4
Среќен живот или Значаен живот ?

Постави приоритети и вредности

1
Кои се твоите вредности во животот?
03:25
2
Препознај ги своите вредности
01:11
3
Вежба за вредностите
01:44
4
За какви вредности зборуваме?
5
Поминете низ вежбата со трите прашања
00:49
6
Постави приоритет кај своите вредности
01:37
7
Вежба за дефинирање на вашите вредности и приоритети

Медитација

1
Вовед во медитација
01:24
2
Медитација за поставување на цели по методот на Филис Кристал
01:26:13
3
Завршен збор до Вашиот личен тренер
04:35

Be the first to add a review.

Please, login to leave a review
Купи
30-Day Money-Back Guarantee

Вклучува

Целосен (животен) пристап
Научи како да донесеш своја одлука или цел
Цена
0мкд. 1,400мкд.
Layer 1