logo

Aнти стрес терапија

Автоген тренинг е техника на длабоко опуштање кое го подобрува психичкото здравје.

1 активен студент

Автоген тренинг е техника на длабоко опуштање кое го подобрува психичкото здравје. Преку оваа техника вие ќе се ослободите од штетните последици на стресот, и за еден час ќе ја вратите енергијата и виталноста во вашето секојдневие.

Станува збор за терапија која се користи во психо-тераписки цели и е докажана како техника за релаксација и само-помош. Се состои од 6 основни вежби со помош на кои се постигнува состојба на потполна телесна и психичка опуштеност.

Техниката може да се изведе во лежечки и/или седечки став, во зависност од вашите потреби.

Достапен термин

8 Февруари  2023 (среда) 20.00 час

Aнти стрес терапија со Билјана Пешева ќе се работи ОНЛАЈН

Биди првиот што ќе додаде рецензија.

Ве молиме , најавете се за да оставите преглед
Купи
30-дневна гаранција за враќање на парите

Вклучува

Целосен (животен) пристап
Aнти стрес терапија
Цена:
600мкд.
Layer 1