logo

Анти стрес медитативна терапија

Искусете го автогениот тренинг – техника на длабоко опуштање кое е наменето за подобрување психичкото здравје и вадење на стресот од себе.

35 студија студенти

Автоген тренинг како анти стрес медитативна терапија со Билјана Пешева (онлајн)

Автоген тренинг е техника на длабоко опуштање кое го подобрува психичкото здравје. Преку оваа техника вие ќе се ослободите од штетните последици на стресот, и за еден час ќе ја вратите енергијата и виталноста во вашето секојдневие.

Станува збор за терапија која се користи во психо-тераписки цели и е докажана како техника за релаксација и само-помош.
Се состои од 6 основни вежби со помош на кои се постигнува состојба на потполна телесна и психичка опуштеност.
Техниката може да се изведе во лежечки и/или седечки став, во зависност од вашите потреби.

Достапен термин
15 Март (петок) 20.00 час

Биди првиот што ќе додаде рецензија.

Ве молиме , најавете се за да оставите преглед
Купи
30-дневна гаранција за враќање на парите

Вклучува

Целосен (животен) пристап
Анти стрес медитативна терапија
Цена:
900мкд. 500мкд.
Layer 1