logo

108 за среќа – Пред новогодишна работилница и коктел забава

За сите љубители на јогата и здравиот начин на живот – ПОКАНА

Повелете на пред новогодишната работилница и коктел забава во кафе & фуд бар СРЕЌА на 8 Декември 2023 од 19.00 до 22.30 час, отворен за “само” 108 учесници  😊 од Хелти заедница & нивните пријатели.

Знам дека е продолжен викенд и празник 😊, но за споделување на  СРЕЌА со пријатели и љубители на здрав начин на живот секогаш е празник.

Доојдете дотерани и стокмени на оваа интернативна работилница и забава и исполнете се со СРЕЌА  во кафе бар Среќа. Местото има свој паркинг така да среќата ќе ни биде дупла😊 Адреса бул. Трета Македонска Бригада бб, Аеродром,  до American college.

Оваа 2023 година поминавме многу заедно. Кога се обидов да ги налистам сите активности кои заедно со сите Вас, ги реалзирав изминатата година си реков;  Леле, што направивме 😊

Да почнам со ред. Најпрво секоја година на први (1) Јануари водам медитација на врв на Водно, и обично така ми почнува годината,  потоа :

Јануарски спиритуални работилници, 4 неделен курс Јануари

Онлајн анти стрес теарпија – Aвтоген тренинг работилница, Јануари, Февруари и Мај

Будно сонување работилница, Февруари

Пет дневен бесплатен предизвик (24-28 Февруари) “Зголеми ја свесноста за своето ментално и емотивно здравје”

Ослободување од потиснати емоции – 6 неделен курс со техниките на Филис Кристал, Март

Превентивни вежби за ублажување на болка во рбет, грб, врат, МартТри дена пролетно будење – бесплатен предизвик, Април

Отворен бесплатен јога час во СЦ Форца Април

Свесно Здравје 8 Неделна програма Април

“Вдиши Мир – Издиши Љубов” летни јога часови за ментално и емтивно здравје Мај- Август

Четри дневен Јога одмор во Амуљани, Грција – Мај

Движи се со леснотија” снимен видео курс со превентивни јога вежби наменет за оние коис традаат од болки во р’бетниот столб, Мај

Јога Пикник во Соње, Мај

Викенд генералка на Умот и емоциите, Јуни

Утрински јога ритуали – утрински јога часови, Јуни и Јули

Тркало на судбината- Семејни консталации со Андреј Каримов,  Јуни

Меѓународен јога ден во хотел Хилтон со јога друштво Сурија од Струмица, Индиската амбасада и Министерката за култура и јога на Индија, Јуни

Јога настан во Соње Јули

21 ден Јога предизвик – Воведување на нови здрави навики,  Август

Четри дневен Јога активен одмор во ДОЈРАН, Септември

Да го испратиме летото – јога настан во Соње, Септември

Октомвриски јога часови , онлајн и во сала

HeаlthyME – Проект за зголемување на свесноста за ментално здравје и благосостојба кај младите, кој се спроведува со две основи училишта со наставници и деца и е финансиски подржан од Европска Унија, Септември

Пет дневен бесплатен предизвик- “Разбиј го митот за постигнување на внатрешна среќа”, Ноември

“Ментално и емотивно балансирање” – 6 неделен курс со техниките на Филис Кристал, Ноември

Ребрендирање на Хелти Јога и Хелти Лајф Скилс

И уште неколку проекти кои ги започнав во оваа година но ќе финишираат наредната па да ги оставам како изненадување за 2024 година

и нормално јога часовите за физичко и менталноз дравје си течат редовно под дефолт 😊

___________

Цената за овој настан изнесува 950 мкд и во тоа е опфатено; едно часовна работилница и користење на  Стартуп  клуб кој се наоѓа во рамките на објектот, новогодишен коктел на база шветска маса со канапеи и мезе со неограничено одредени пијалоци до 22.30 и тоа: сокови густи и газирани, наливно вино и вода).

Задолжителна пријава во оваа форма а уплатата треба да биде направена до 3 Декемврии

Ве молам избегнувајте плаќање на лице место (односно пријава во последен момент!)  за ваков настан треба однапред да се знае бројката.

Направете ја уплатата на жиро сметка на СУНА ХЕЛТИ ЛАЈФ СКОПЈЕ 300000000379694  ако плаќате електронски или со картичка преку оваа страна  исто така до 3 Декември.

Пишете ми во формава или на вибер (070234740) за било какви прашања и подпрашања

https://forms.gle/ipzevSrR3TL5bZPd8

Layer 1